Annons
Annons

Stilhelg på Eggers med Lills Salonger


För sex månader sedan övernattade jag på ett anrikt värdshus utanför Basel. Ännu en anrik övernattning stundar, den här gången på hotell Eggers i Göteborg.

För sex månader sedan övernattade jag på ett anrikt värdshus utanför Basel. Ännu en anrik övernattning stundar, den här gången på hotell Eggers i Göteborg.

Den här helgen är jag i Göteborg och i rollen som stilexpert är jag inbjuden att leda ett stilevent för Lills Salonger. En stilkurs för stilintresserade tjejer helt enkelt. Ska bli så kul! Jag är ju bekant för många där eftersom jag skrev för Göteborgs-Posten under ett par år.

Annons
Första året jag var på Bokmässan i Göteborg med GP och får se den stora vepan med mig själv.

Första året jag var på Bokmässan i Göteborg med GP och får se den stora vepan med mig själv.

Som ni bloggläsare vet så håller jag stilkursen i Medborgarskolans regi sedan många år tillbaka. Jag upplever att jag håller mina gamla grundläggande stilkunskaper lika fräscha som i början av karriären. Dessutom är det grymt inspirerande att möta kvinnor som är intresserade och nyfika på mitt expertområde.

Den här helgen är inget undantag men det känns ändå lite annorlunda. Lite pirrigt faktiskt. Det är en liten tajt grupp och från det att vi startar på lördag är det full gas fram till söndagseftermiddagen. Min utmaning blir att varken tappa takt eller tempo när jag leder gruppen. Det är alltså dags att kavla upp ärmarna och sätta igång!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar