Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilig bankträff med vind i seglen på GKSS

  8 oktober 2016
  Magiskt ljus! Här står jag tillsammans med Anette och Allison från Handelsbanken Älvsborg precis innan kvällens föreläsning ska börja.

  Magiskt ljus! Här står jag tillsammans med Anette och Allison från Handelsbanken Älvsborg precis innan kvällens föreläsning ska börja.

  Som föreläsare har jag föreläst på många stämningsfulla platser men jag vet i tusan om inte onsdagskvällens föreläsning med Handelsbanken Älvsborg på Göteborgs Kungliga Segelsällskap ändå tog priset.

  Vi satt på terassen där det senare bjöds på en krämig och god fisksoppa.

  Vi satt på terassen där det senare bjöds på en krämig och god fisksoppa.

  Och förutom den goda maten och det trevliga sälskapet så bjöds vi på en magisk solnedgång.

  Och förutom den goda maten och det trevliga sällskapet så bjöds vi på en magisk solnedgång.

  Det ser kanske lite tomt och stilla ut på bilderna men jag kan lova att det sjöd av liv utanför bild. Det är något speciellt när man kliver in i miljöer där det finns passionerade eldsjälar och där alla brinner för samma sak. Det sitter liksom så mycket historia i väggarna då och det smittar av sig.

  Annons

  Tack Allison och Anette för att jag fick förmånen att gästa er och föreläsa om stil – tack också för den vackra blombuketten och boken!

  Idag är jag återigen på väg. Nu blir det hemlig tjejhelg med mitt göteborgska tjejgäng och jag vet inte alls vad som väntar. Spännande! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar