Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilinspiration: klassisk och elegant look

  5 augusti 2017

  Ibland snubblar man över inspirerande bilder och man blir alldeles förälskad i en ny stil, ett nytt material eller känslan som looken förmedlar. Här är en typisk outfit som jag blev tokigt förtjust i. Själv har jag aldrig varit någon typisk ”sammets-tjej” men på det här viset känns det riktigt lockande.

  Annons

  Sökte på nätet igår och hittade liknande plagg. En enkelt V-ringad t-shirt i krossad sammet hos Ellos, en fin långärmad tröja med detaljer från Asos Curve och en klänning från H&M. Känner att det blir till att hålla ögonen öppna för sammetsplagg i höst, eller vad säger du?

  Idag gifter sig min lillasyster och e eftermiddag väntar ett stort bröllop med många inbjudna gäster. Det är tänkt att själva vigseln ska hållas utomhus i en parkträdgård men jag vet inte hur det går med de planerna om regnmolnen hopar sig. Skåne har ju inte haft den bästa sommaren rent vädermässigt. Det blir iallafall att hålla tummarna för bra väder.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar