Annons
Annons

Stilinspiration: så stylar du den vita kostymen i vår


snygga kläder

Så blir du festfin med den vita kostymen i vår.

Kan man verkligen bära vit kostym till fest i slutet av maj och hur ska man tänka kring valet av blusar och resten av stylingen? Det undrade en osäker bloggläsare i ett mail. I dagens inlägg tänkte jag att vi skulle kika närmare på hur man bär den vita kostymen innan sommaren står i full blom.

Annons

Vitt efter valborg

Här i Sverige är vi lite mer restriktiva med att bära vitt under vintersäsong. Speciellt kritvitt. I maj går går gränsen för de flesta och i de södra delarna av landet är det nog inte många som tittar konstigt om du dyker upp i vit kostym.

Styla med mörkare plagg

Känner du dig osäker på om din outfit blir för ljus kan du satsa på att kombinera med lite starkare och mer mustiga färger som blusarna på bilden. Då blir det dessutom snyggt med svarta skor till. Vips så kan du kanske till och med bära en svart kappa till om du har det.

Välj rätt blus

Ska du ta av dig kavajen kan det vara bra med långärmat. Det ger inte fullt en så somrig känsla. Glöm inte valet av halsringning. V-ringat är bättre om du har stor byst medan rundhalsat smickrar en lite mindre byst.

Länkar: Grön blus 399 kr Åhléns, grå blus 149 kr H&M och blå blus 299 kr Esprit/Zalando

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar