Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilinspiration: skönaste semesterstilen

  11 juli 2017

  Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

  Idag vill jag bjuda på en snygg semesterlook som passar många. Den ganska ordinära collegetröjan kan ju faktiskt bli riktigt stylish med rätt tillbehör. Jag gillar när man matchar den med cityshorts och en nättare handväska. Det blir något avslappnat, skönt och lättsamt över hela stilen.

  Skippa sportsandalerna i sommar och satsa på platta sandaler eller en något mer dressad snörsko. Som alltid så är det ju detaljerna som lyfter. Just nu är det spetsiga skor, handväskan med den långa axelbandsremmen och collegetröjan (som just nu är på rea).

  Länkar: collegetröja, shorts, väska, svarta sandaler, sneakers, culottes, neonfärgad väska.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar