MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]


  I samarbete med APPRL

  Stilinspiration: slapp och skön stil

  9 juni 2017

  Här kommer lite stilinspiration och en ”sno stilen” så här lagom till kaffet på fredagseftermiddagen. Jag håller på att testa mig fram bland de nya verktyg som finns att tillgå hos Apprl som tillhandahåller köplänkarna och som vi samarbetar med här på MåBra-sajten.

  Det här formatet eller utseendet på bilden är lite spännande tycker jag. Lätt och överskådligt när det gäller dagens outfit. Längre fram kommer jag till exempel kunna ta en bild på mig själv och ringa in plaggen eller hitta liknande som du enkelt kan klicka hem om du blir shoppingsugen.

  Idag har jag skapat känslan med med tre inspirationsbilder som jag plockade på nätet. Jag gillar den lediga, slappa och sköna känslan på plaggen. Gråskalan förstärker känslan som finns i materialen, nämligen den sköna och mjuka framtoningen.

  Länkar: skjorta, tröja, byxa och sko (samtliga länkar är adlinks)

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar