Annons
Annons

Stilkurs, moodboards och skinnbyxor


moodboard

Moodboards kan hjälpa dig att utveckla din stil och få koll på vilka kläder som du gillar.

Stilkursen på Medborgarskolan blev verkligen en succé och jag kände mig så glad och nöjd med allt. Deltagarna blomstrade och här ser du några av de moodboards som de gjorde.

Privat jobbar jag också med moodboards och det roliga är att mina senaste har det alltid funnits med ett par skinnbyxor. Jag har nämligen längtat efter ett par i fuskskinn men inte hittat rätt. Förra året köpte ett par men de använde jag bara den här gången.

Annons

Men, så fick jag hjälp (och lite puff i rätt riktning) på Gillblads i Göteborg. Vid det här laget vet ni ju att jag brukar shoppa en del av mina kläder där eftersom jag upplever att jag kan släppa rollen som stilexpert och ”bara” vara en helt vanlig kund när jag går dit.

skinnbyxor-fusk-sand

Här står jag och tar en selfie på mina snygga fuskskinnbyxor och gula skor!

Så här står jag nu i mina sprillans nya fuskskinnbyxor från Sand. Osäkerheten är som bortblåst! Jag till och med bar brallorna två gånger i veckan som var.

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar