Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilpersonligheter: hitta din stil!

  15 augusti 2017

  Är du romantisk, dramatisk eller kreativ i stilen?

  Superbra, nu har du förhoppningsvis lyssnat på STILSNACK avsnitt 9 och har fått stenkoll på stil. Här kommer ett par inspirationsbilder för att bättre ge dig en känsla för de olika stilarna. Om inte, lyssna här nedan.

  Annons

  Som sagt, du är troligtvis en blandning av olika stilar. För att verkligen hitta sin stil och förstå den kan du vinna mycket på att plocka isär beståndsdelarna. Gör en analys: vem är jag på jobbet, hemma och på fest? Och vem vill jag vara? Hur vill jag se ut?

  Att göra analysen betyder inte nödvändigtvis att du aldrig får klä dig blanda olika stilar. Se det som att du ska skapa världens godaste fruktsallad. Du planerar ingredienserna, du skalar och skär frukterna för sig och till sist blandar du ihop dem.

  Kreativa Katja gillar udda former och är färgstark! Hon är både trendig och mycket personlig på samma gång. Stilen kan ibland uppfattas som udda eftersom den är färgstark och uttrycksfull.

  Dramatiska Diana giller när det är tufft och kontrastrikt! Svart, svart och svart i kombination med starka färger. Hon gillar statementplagg. Materialen som skinn och mocka ger den där tuffa och råa känslan.

  Romantiska Rebecka gillar plagg med detaljer! Folklore eller ljuvligt skira pasteller är favoriten. Hon gillar shopping. Blommiga mönster eller spets, brodyr eller volanger är typiska för den romantiska.

  Klassiska Kristina (eller Katarina) gillar det omönstrade och diskreta! Färgerna blått och vitt  förknippas med stilen. Hon väljer helst omönstrat men räder går bra. Traditionell som inte hoppar på trenden först.

  Naturliga Nettan gillar när det är enkelt och praktiskt! Hon är en äkta jeanstjej som tycker att bekvämligheten är viktig. Hon vill kunna tvätta och sköta om plaggen själv.

  Chica Charlotte gillar jordfärger och helst ska det matcha! Leopard och kamel är typiskt för henne. Hon är klassisk i stilen men ändå mer uppdaterad och med på vad som är ”inne”.

  Psst! Kom ihåg, det finns lika många stilar som vi människor och alla är lika unika och bra. Att ta reda på sin stil, renodla den och utveckla den med hjälp av en stylist kan vara ett sätt skapa en personlig struktur, säkerhet och ekonomi kring plaggen i garderoben.

  Bilder: The fashion peony

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar