Annons
Annons

Stilskolan är slut för den här gången


Caffelatte och croissant.

Caffelatte och croissant.

Godmorgon kära bloggläsare! Det är verkligen gott att vara hemma i soliga Sverige igen. Jag njuter till fullo av att kunna vara hemma och bara vila mig i form. Jag har också lagt mig till den franska frukost(o)vanan att äta croissanter och stora baljor med espresso och varm skummad mjölk varje morgon.

Annons

Nu är sommaren stilskola över för den här gången. Jag hoppas att ni alla har hittat något bra tips. Jag tänkte att vi i dessa semestertider skulle fortsätta med en annan skojig grej. Vad sägs om garderobens 30 klassisker?

Trots att basgarderoben är ytterst personlig så finns det ändå plagg som kan vara intressanta att kika närmare på. Det finns ju alltid tillfällen i livet då man behöver klä sig på ett visst vis. Listan med de 30 plaggen är just den typen av plagg som kan vara gångbara över tid och lämpliga att bära i många olika sammanhang.

Vi startar senare i eftermiddag! Håll utkik och håll mig uppdaterad om vad ni tycker och tänker. Och sist men inte minst, njut av sommarvärmen! Kram Katarina

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar