Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  STILSNACK 8: hållbart och kroppspositivism

  6 augusti 2017

  Så var det dags för avsnitt 8 av STILSNACK – podden för dig som älskar inredning, mode och stil. Du anar inte hur kul vi tycker att det är att du lyssnar, kommenterar och ställer frågor. I torsdagskväll (vi brukar spela in podden på torsdagar) så plingade det till i min mobil. Det var Jannice som meddelade att hon hade snickrat ihop en Facebooksida till STILSNACK. Du som lyssnar är nu varmt välkommen in också där!

  Annons

  I dagens STILSNACK tar jag och världens bästa poddpartner Jannice tempen på omvärlden. Vi stoppar ett finger i luften för att se vad det snackas mest om just nu.

  STILSNACK Avsnitt 8: Stilexperten och inredaren om hållbarhet och kroppspositivism. När är det INTE feng shui hemma hos Jannice och varför fick Katarina ta skit i sommar?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar