Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  STILSNACK 9: Få stenkoll på stilar!

  13 augusti 2017

  Söndag igen vilket betyder ett nytt avsnitt av podden STILSNACK! Hoppas att du gillar det.

  STILSNACK Avsnitt 9: Få stenkoll stil! Vi listar olika stilar för hemmet och på kläderna. Hör stilexperten om sitt hemliga drömboende och inredaren om 90-tals plagget, som hon ratade, göra comeback på modeveckan i Köpenhamn.

  Annons

  I dagens program pratar jag olika stilpersonligheter som vår smak grundar sig i. Inredaren Jannice skriver mer på sin blogg om de olika stilarna i hemmet. När det gäller ett plagg och dess mönster, stil eller uttryck brukar jag använda mig av den här listan:

  Kreativ udda former och färgstarkt

  Dramatisk konstraster och råare/häftigare

  Romantisk blommigt och detaljerat

  Klassisk diskret och omönstrat

  Naturlig enkelt och praktiskt

  Chict jordfärger och välmatchat

  Det är en lista som jag brukar återkomma till gång på gång. Den kan utvecklas och förädlas beroende på situationen, plagget eller personen. Man kan vara en kombination av en eller flera även om en viss stil oftast är mer dominant. Att veta vad man är, tycker jag är minst lika viktigt som att veta vad man inte är.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar