Annons
Annons

STILSNACK avsnitt 1 säsong 2 nu på Acast


Äntligen dags för STILSNACK – podden för dig som älskar inredning, mode och stil. Som vi har kämpat med det tekniska för att få allting på plats för dig. Jag är ingen supertekniker men om jag har förstått det hela rätt så är det lite av detta vi har pysslat med.

Annons

Vi haft Libsyn som vårt ”hotell” för podden. Varje avsnitt har vi ”checkat in” i ett rum på hotellet. Du som lyssnare har kunnat lyssna på avsnittet från olika håll och kanter. Tänk lite som att du kan hitta samma hotell på flera olika rese- och söksidor på nätet.

Nu har vi bytt hotell och det heter Acast. Vi har flyttat över alla avsnitt från det gamla hotellet till det nya. Vi har också fått lära oss hur det funkar med ”själv check-in” och rutiner på det nya hotellet. Vi kommer ju till exempel att ha reklam i podden framöver, tre snuttar som kommer i början, mitten och i slutet.

Vi var lite osäkra (vilket nog hörs en bit i efter det första pratet) ifall det skulle komma reklam där. Det visade sig sedan att reklamen kommer innan podden startar. Nu ska jag inte tråka ut dig innan du ens har lyssnat. Ha bara lite tålamod med oss. Vi håller fortfarande på att lära oss det nya sättet. Med det sagt så hoppas jag att den här länken till avsnittet också funkar…

Varsågod! Här kommer avsnitt 1 på säsong 2:

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar