Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stilsnack möter Maria Montazami

  22 augusti 2017

  Idag får podden STILSNACK besök av Hollywoodfrun Maria Montazami så jag och Jannice är på väg till Stockholm. Dessutom väntar ju Formex, den stora inredningsmässan där Jannice är huvudtalare i år. Det ska bli kul!

  Annons

  Den officiella bilden för årets Formex mässa.

  Jag har aldrig varit på Formex förut och inte heller har jag träffat Maria Montazami så det blir en dag full av nya intryck. Kvällstid blir det galej med både bubbel och snittar. Vem vet, vi kanske hamnar på röda mattan.

  Du som läser bloggen – vad vill du ställa för frågor till Hollywoodfrun? Vi kommer att spela in ett specialavsnitt av podden som vi publicerar i morgon och vi tar gärna med din fråga.

  Psst! Jag har skrivit om Maria Montazami en gång förut i bloggen. Då handlade det om läppstift och det kan du läsa om HÄR.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar