Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  STILSNACK på plats 30 av 200 på topplistan

  28 juli 2017

  Vår podd STILSNACK har kvalat in på Podcasters topp 200-lista och igår kväll hade vi knipit plats nummer 30. Vi är så glada och stolta över den fina listplaceringen. För ni ser ju i vilket finfint sällskap som vi har hamnat. Stort tack till alla ni som lyssnar, skickar fina kommentarer och som följer podden. Igårkväll tog vi ett rejält kliv på listorna. Men i ärlighetens namn så föll vi också några platser. Det pendlade fram och tillbaka under hela kvällen. Åh, som jag nyfiket kollade topplistan hela kvällen. Hihi.

  Annons

  Det var lite ”mello”-stämning igår när vi klättrade och tog placeringar på listan.

  Jannice och jag spelade faktiskt in ett nytt avsnitt som vi publicerar nu på söndag. Vi kommer att snacka om hur man i hela fridens namn kan missa Hugh Grant på röda mattan och hur man undviker att bli skäggiga damen hos frisören.

  Du som vill lyssna ikapp på gamla avsnitt behöver bara trycka på play på respektive avsnitt nedan.
  Avsnitt 1: Den vita inredningen och det svarta klädträsket. Stilexperten och inredaren möts i fördomsprofilen. Jannice berättar om sitt sämsta klädköp!

  Avsnitt 2: Så sätter du sommarstilen hemma och knepen för att bli en riktig REA-räv. Premiär för lyssnarfrågor men vem tusan är ”Galne Gunnar”?

  Avsnitt 3: Hitta din kroppsform och förstå feng shuins flöden i hemmet. Vem har dynga i gästrummet och varför är det så svårt att säga ”skärgår’n”?

  Avsnitt 4: Stilexperten och inredaren om viktresor och kroniska sjukdomar. Det personliga avsnittet som börjar med pyjamas och kaffedrickande och fortsätter till händelser som förändrat livet.

  Avsnitt 5: Inredaren Jannice drar paralleller mellan stilleben och runda rumpor medan stilexperten Katarina ger knepen till dig som vill klä fram en maffig hylla (läs. större byst).

  Avsnitt 6: Klädtipsen för dig med den oformliga figuren och så får du med alla element på husfasaden. Och så thujan förstås – älskad och hatad men av vem?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar