Annons
Annons

Stilsnackarna gör premiär i Sveriges radio P4


Claes var konferencier och gjorde ett strålande jobb när han intervjuade oss på scenen inför livepodden.

Så har Jannice och jag varit på bomässan i Linköping en sväng. Men som sagt, vi skulle först besöka Jönköping och radion. Vår premiär som duo på Sveriges Radio P4 Jönköping gick som en dans och vi kände verkligen hur vi ”satte” intervjun med programledarna.

Annons

Framme Linköping blev det en bit mat och sedan poddinspelning av avsnitt 15. Lite segt att behöva göra det på natten. Inte själva stilsnackandet utan mer själva klippningen. Jag har blivit bättre för varje avsnitt men det tar ju ändå en timme eller två att putsa till ett avsnitt. Jannice den lyxliraren hade redan knoppat för natten när jag satt där framför datorn. Kanske lite payback för mitt sätt att vara co-driver på väg upp? Lyssnar du på podden så förstår du vad jag syftar på:

Det var lite pirrigt före själva livepoddandet. Vi var ju lite osäkra på ljudet och rundgången mellan alla mikrofoner, internetuppkopplingen och hur publiken skulle reagera på vårt snack. En massa grejor helt enkelt som spelade in. Vi fick tummar upp och hjärtan i flödet så fort vi började sända vilket kändes fantastiskt. Vi är supernöjda med vår premiär. Så här skriver vi om specialavsnittet:

”Från bomässans stora utomhuscen och inför publik hör du inredaren och stilexpertens samtal om feng shui, inredning och arkitektur. Delar av podden sändes live på tidningen Sköna hem:s facebooksida.”

Tryck på play så kan du lyssna på den oklippta och oredigerade versionen av vårt STILSNACK Special från Vallastaden:

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar