Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stiltips: Så lyckas du med kjolen!

  3 april 2017

  Den plisserade kjolen och de långa kjolarna är extra trendiga bland alla sorters kjolar i vår. Men att bära kjol kan vara svårt. Här är vad du ska tänka på när du väljer kjol:

  Matcha rätt! Långa kjolar tar plats så se till att du sätter proportionerna. Satsa på lite lätt instoppat om du är kort och utanpå om du är lång.

  Annons

  Välj modell som smickrar! En snäv kjol framhäver höfterna och passar extra bra på dig som har pojkfigur. A-linje kjolen passar extra bra på dig med päronfigur.

  Materialval! Blanka material med glans förstärker och förstorar medan de mattare materialen för det motsatta. Vill du framhäva höfterna väljer du en kjol i glansigt material, vill du istället dölja så väljer du en kjol i ett mattare material.

  Mer intressant läsning om kjolar:  

  3 tips till dig som vill bära kjol

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar