Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Stockholm Fashion Week

  30 augusti 2016

  Igår startade Stockholm Fashion Week och den här veckan minglar modefolket (och jag) i huvudstaden. Vet ni, att gå på modevisningar slår ”people watching” på flygplatser med hästlängder. Och då ska ni veta att jag inte syftar på själva modet. Nä, jag syftar på modeshowen före själva showen! 

  Annons

  En ganska stor klick av modefolket är ett gäng coola katter som verkligen inte är några panelhönor. Och jag lovar – det är minst lika kul att spana in dessa personligheter som det är att kolla på våra duktiga designers och deras kreationer.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar