Annons
Annons

Stockholm, Grand Hôtel och Svenskt Tenn


Vi har varit i Stockholm på blixtvisit à la 20-årsfirande den här helgen. Yngsta dottern passerade visserligen strecket för en tid sedan men när prioriteringar med universitet, flytt och annat så var en sammanstrålning på Grand Hôtel just den här helgen den mest lämpliga lösningen. Supermysigt att få hänga med sina döttrar på det här viset.

Annons

Så här såg vårt rum ut på Grand Hôtel i Stockholm den här gången.

Vi startade med afternoon tea på lördagen, fortsatte till spa:et med bastu och relax. Piff och presentutdelning före festliga drinkar och smarrig födelsedagsmiddag. Du som har hängt med på bloggen de senaste åren vet ju redan att vi brukar dra till Stockholm när något ska firas. Nu såg vi visserligen inte så mycket av Stockholm förutom den lilla traditionsenliga svängen till Svenskt Tenn på söndagen, men det räckte gott.

Jag var nyfiken och ville kika på den ”nya” svarta Daggvasen av Carina Seth Andersson och hur man i butiken skyltade med den. Jättefint men ändå inte min grej riktigt. Det passar liksom inte in i vårt nuvarande hus känner jag. Istället blev jag mer förtjust i dukningen på bilden. Jag gillar hur man lättar upp det svarta med mustigt bruna och brända toner och guld.

Jag kommer att satsa på dukningar åt det här hållet i höst. Nästa gång vi strålar samman hela familjen blir till Allhelgona och jag har på känn att då skulle färgtemat passa alldeles utmärkt.

Det här var lite om min helg, har din varit bra?

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar