Annons
Annons

Strumpbyxor på sommaren – så gör du!


Här är en bild från förra årets MåBra-kväll i Malmö. Är jag barbent eller har jag strumpbyxor?

Här är en bild från förra årets MåBra-kväll i Malmö. Är jag barbent eller har jag strumpbyxor?

Strumpbyxan älskad och hatad – idag ska vi prata strumpbyxor och då speciellt med fokus på nylonstrumpbyxornas vara eller icke vara.

På kontoret och på möten är det strumpbyxor på som gäller! Med undantag för jeanskjolar och liknande bomullsplagg. Det kan kännas varmt och klibbigt då hävdar jag att du ännu inte har hittat rätt. Här är några saker som du kan tänka på när du shoppar efter strumpbyxor nästa gång:

Annons

1. Satsa på tunna strumbyxor, runt 15-20 denier och köp den större storleken om du är på gränsen mellan två storlekar.

2. Smaken är olika! Glansiga strumpbyxor kan se onaturliga ut så prova allt från matta nylonstrumpbyxor till mer glansiga för att hitta vad som är rätt för dig.

3. Dyrare är inte alltid bättre. Själv har jag burit billiga strumpbyxor från hyllan på bensinmacken till dyra lyxmärken. Ta ett varv förbi strumphyllan varje gång du besöker en butik.

4. Töj alltid ut dem före användning, en eller flera gånger. Dra i dem på längden, stoppa ner handen och spreta med fingrarna när du drar ut handen.

Det kommer mera i ämnet strumpbyxor senare i veckan. Ni är också välkomna att skiva era kommentarer, tankar och önskemål i kommentarsfältet. Det brukar bli ganska livat med just strumpbyxor och jag vågar hävda att vi inte kommer att tycka samma. Det är helt okej för alla är vi olika. Så, skriv gärna och berätta hur det är för dig.

Psst! När det gäller favoritstrumpbyxor och nylonstrumpor på sommaren så kan du klicka här för att se mitt favoritmärke.

Dela
Tweeta
Maila
14 kommentarer

Annons


Laddar