Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Styla din klänning från sommar till höst!

  11 augusti 2017

  Efter att ha läst gårdagens inlägg om 10 tips för att pigga upp stilen i höst ville Malin ha mer specifika tips på hur man ”höstar till” en vanlig klänning. Jag brukar tipsa om att man ska tänka på sina plagg och accessoarer i tre steg:

  Annons

  Skor: ballerina, stövletter och stövlar

  Benen: bara ben, hudfärgade stumpbyxor och täta strumpbyxor

  Överdel: tunn kofta, väst och tjock kofta med halsduk.

  På sommaren har du ballerina, bara ben och en tunn extrakofta till din klänning. När kylan kommer kanske du fortfarande har samma ballerina men du adderar strumpbyxor och bär koftan hela tiden, inte bara som extra.

  Det kommer att komma en tid när det är dags att säga hejdå till ballerinorna och istället ta fram stövletterna (eller knytskor om du föredrar låga skor). Du kan fortfarande bära hudfärgade strumpor men du kanske adderar en väst utanpå koftan.

  När hösten kommer på riktigt byter du ut de hudfärgade strumpbyxorna mot ett par mer täta i någon färg. Blir det riktigt kallt tar du stövlar istället för stövletter. Den tunna koftan ersätter du av den riktigt tjocka och knyter en halsduk till om du är frusen.

  Om du knyter ihop dina plagg och accessoarer på det här viset borde övergången gå lite lättare. Å andra sidan kanske det är lättare i teorin än i praktiken. Lycka till!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar