Annons
Annons

Styla trenden: den plisserade kjolen


Den plisserade kjolen är trendig i vår och så här stylar du den snyggast!

Det kom ett mejl från bloggläsaren Cecilia som undrar hur man stylar den plisserade kjolen:

Hej Katarina, jag undrar om du skulle vilja skriva några rader om hur man matchar den nya kjollängden som är så het i vår. Kanske baserat på längd? Jag är kort, 157cm, men älskar den här plisserade kjolarna som invaderar butikerna i vår. Jag får så klart justera längden – men hur gör jag för att inte se ut som rultig liten tant i rosa kjol?

Annons

Hej Cecilia! Jag tycker att du ska satsa på den knälånga kjolen. Det är snyggt att den går strax under knäet. Om du satsar på looken ovan till höger är du helträtt. Du som är kort ska nämligen se till att stoppa in toppen eller tröjan. Det är också snyggast om material inte uppfattas som allt för tjockt och bylsigt. Väljer du den vänstra looken ”tar den över” och du blir kort och satt.

Tycker du att den knäkorta modellen blir konstig ska du satsa på hellångt. Skippa helt den vadlånga varianten. Väljer du långt är det bäst om stylingen upptill känns enkel och lätt. Av de tre looksen på bilden så är de två yttre bäst och mitten sämst. Anledning? Blusen må visserligen vara tunn men intrycket blir ändå ”tungt” för en korta tjejer som du och jag.

Hoppas att du hittar rätt och känner att du har blivit hjälpt av bilderna! Kram Katarina

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar