Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Sund påminnelse om motion och mat

  22 juli 2017

  Det här tycker jag är en så bra påminnelse när det kommer till motion och mat, speciellt i semestertider när vi unnar oss god mat och dryck. För mig är det självklart med att packa med träningskläderna på semestern nuförtiden. Det är ju helt magiskt att ta en löptur i en ny stad och se den vakna upp. Eller som i mitt fall när joggingrundan går på gamla grusvägar där man har cyklat som barn.

  Annons

  Skön lördag vänner! Imorgon kommer nytt avsnitt av vår podd och för dig som ännu inte har lyssnat på några avsnitt så kan du komma ikapp med alla avsnitt här: STILSNACK

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar