Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Ta reda på vilken sportstjärna du liknar

  10 februari 2015
  Vilken med sportstjärna är du mest lik? Slalomåkaren Anja Pärson, längdskidåkaren Charlotte Kalla, ryttaren Malin Baryard, golfaren Caroline Hedwall eller simmaren Therese Alshammar?

  Vilken med sportstjärna är du mest lik? Slalomåkaren Anja Pärson, längdskidåkaren Charlotte Kalla, ryttaren Malin Baryard, golfaren Caroline Hedwall eller simmaren Therese Alshammar?

  Idag ska jag visa på skillnaderna mellan de olika kroppsformerna så att ni lättare ska kunna veta vad ni har för figur. Som en liten extra skoj grej kan ni alltid se vilken sportstjärna ni är mest lik! Inte fy skam att kvala in i samma liga som tjejerna ovan, eller hur?

  Annons

  X-figuren är timglasformad och man är lika stor över axelpartiet som över höftpartiet. Man har en tydligt markerad midja. Några av oss kan vara ganska raka X medan andra mer kurviga. Det är midjan som är kännetecknet. Du är mest lik Charlotte Kalla.

  A-figuren brukar kallas för päronrumpa av den enkla anledningen att baken, höfterna och låren är mycket större i förhållande än axlarna. Det är vanligt att byxorna glappar och är för stora i linningen medan de är trånga över låren. Du är mest lik Anja Pärson.

  V-figuren liknas vid en morot eftersom axelpartiet är betydligt bredare än höftpartiet. Höfterna är slanka och många kan ha svårigheter att hitta kavajer som passar över skuldrorna. Man drar ofta en storlek större upptill. Du är mest lik Therese Alshammar.

  H-figuren är en liten luring för här är spannet brett. Allt från pojkflickan utan former som kallas sparrisen till kvinnan med former, zucchinin, där antalet kilon har lagts på byst och mage medan höfterna lämnats utan. Du är mest lik Malin Baryard.

  O-figuren är kvinnan med formerna som liknas vid äpplet. Hon är kraftigare och har kurvor att klä. Ganska enkelt kan hon få en timglasfigur men det kan vara svårt att hitta rätt kläder. Vissa är så frustrerade över ”tälten” medan andra gömmer sig. Du är mest lik Caroline Hedwall.

  Psst! Ställ dessa kontrollfrågor för att ta reda på din kroppsform, lär dig mer om hur jag tar måtten på en figur och så här sägs fördelningen mellan kroppsformerna vara.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  7 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar