Annons
Annons

Tack för alla hälsningar till Beyoncé


Lättnaden att i torsdagsmorse att kunna sitta i soffan och gosa som vanligt.

Tack kära ni för alla fina hälsningar i onsdagskväll när jag satt på akuten med Beyoncé. Det värmde verkligen och gjorde det hela så mycket lättare. Min lilla ”pälskling” utvecklade en kronisk mag- och tarminflammation förra året vid den här tiden. Hon var riktigt illa där an och de var med nöd och näppe hon klarade livhanken.

Annons

Men med medicinering, tålamod och lyhördhet har vi faktiskt kunnat vända oddsen till vår fördel. Visst äter hon fortfarande mycket mediciner med de bra dagarna är fler än de dåliga om vi säger så. Tills igår. Inflammationen blossade upp och det var bara att åka direkt till djursjukhuset.

Det river verkligen i hjärtat när ens djur inte mår bra. Jag känner mig många gånger så maktlös när jag måste gissa och tyda små tecken från sin fyrbenta vän. Man, jag har alltid sagt att jag hellre åker in till sjukhuset en gång för mycket än för lite när det gäller familjens djur. Håller du inte med?

Har du eller har haft djur? Isåfall vill jag väldigt gärna höra om mer om din lilla ögonsten!

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Annons

 


Laddar