Annons
Annons

Tack för boktips! Här är mina nya böcker


Många av er vet att jag älskar att läsa böcker och är ständigt på jakt efter nya titlar att plöja.   Ibland frågar jag er om boktips, speciellt om jag har avslutat några riktigt fina böcker som HÄR. Det var en månad sedan och jag följde era tips. Jag köpte de här fyra:

Annons

Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan, Igelkottens elegans av Muriel Barberry, Parfymsamlaren av Kathleen Tessaro och Till himlen och tillbaka av Ebben Alexander.

De var bra allihop men jag kan inte bestämma mig om jag tyckte bäst om Igelkottens elegans eller Parfymsamlaren. Någon av er som har läst båda?

Nu har jag återigen fyra nya titlar som ligger och väntar på mig:

Lyckliga människor läser och dricker kaffe av Agnès Martin-Lugand, Parfymen av Patrick Süskind, Här och nu av Eva Ludvigsen och Toner i natten av Jojo Moyes.

Vet inte om det spelar någon roll men alla länkarna i det här blogginlägget går till ett och samma ställe. Det blev smidigast så när jag skrev blogginlägget. Själv köpte jag mina böcker över disk på närmsta Akademibokhandel. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar