Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Tänk om vi vore nöjda med vår spegelbild

  23 april 2017

  Tycker att dagens ledord är ganska starkt. Inte till först kanske, men om om man tänker på att vi har vuxit upp med jante på axeln. Hela grejen med att inte vara så märkvärdiga har ändå präglat oss en smula.

  Annons

  Till vardags möter jag det jämt. Man vill inte sticka ut. Man vågar inte. Det känns obekvämt. Jag gillar dagens ledord för det säger egentligen så mycket annat. Strunt i första meningen och fokusera på den andra.

  Tänk om alla kunde få känna känslan av att klä upp sig för att stirra på sin egen spegelbild och vara nöjd med vad man såg. Wow! Det vore grejor det. Skön söndag vänner!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar