Annons
Annons

Tårtan som jag ville bjuda er på


Här kommer en bild på mina flickors favorittårta, Lomelinos Cookies n' cream.

Här kommer en bild på mina flickors favorittårta, Lomelinos Cookies n’ cream.

Gårdagens tårta väckte uppmärksamhet och jag fick ett mejl från en tårtbakande läsare som undrade om jag hade gjort den och om jag inte kunde dela med mig av receptet. Jovisst!

Tårtan har jag bakat. En gång. Den var inte speciellt svår men ändå lite knepigare och tålamodskrävande än en vanlig sockerkaka-vaniljkräm-grädde-och-bär-tårta om jag ska vara ärlig. Mina flickor fullkomligt älskar den och frågar varje högtid om jag inte kan baka den igen. Och jo, den var god. Supergod!

Annons

Här hittar du receptet och här hittar du Lomelinos blogg.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar