Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Tävla om reflexer från Smart in the dark

  12 november 2016
  Snygg och säker i mörkret med snygga reflexer!

  Nu kan du tävla och vinna snygga och säkra reflexer som kan lysa upp i höstmörkret.

  Du har väl inte glömt tävlingen där du kan tävla och vinna snygga och säkra reflexer från Smart in the dark? Förra tävlingen hade jag på Instagram men efter er feedback så har jag nu valt att bara köra tävligen här med möjlighet att antingen dela inlägget på Facebook eller i ett mejl till en vän.

  Annons
  träning-träningskläder

  Känner du igen mössan?

  Jag tar gärna emot er feedback även den här gången!

  Vad tycker du om själva tävlingsmomentet? Är det för svårt? Får du prestationsångest eller hur känns det? Hursomhelst, reflexerna är välgjorda, går att tvätta och är snygga tycker jag. Jag har dem själv och brukar använda mössan när jag är ute och springer.

  Psst! För att komma till tävlingen klickar du på följande länk: Tävla om reflexer från Smart in the dark

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar