Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Teamet

  8 juli 2014

  katarina-althin-team-rynkeby

  Vi i Team Rynkeby Göteborg har gått från nya till nära under året som gått. Vi har skramlat bössor till förmån för Barncancerfonden, tränat spinning för att bli starka och ”tjötat” på Facebook för att vi har blivit goda vänner.

  Annons

  Men nu vågar jag nog påstå att vi har gått från nära till ”tajta”. Samtalen går ogenerat in på de bästa rumpsalvorna och lika fint som vi cyklar på led, radar vi upp oss i vägkanten när det ska kissas. Tjejerna till höger och killarna till vänster.

  Jag kan berätta att vi igår och idag har markerat revir i både Tyskland och Holland. Och i Tyskland igen! Och I skrivandes stund så är vi i Holland igen! GPS:en spelade oss några spratt och ledde oss på villovägar ett par gånger igår. Resultatet? Några kilometer extra cykling bara…

  Därför var det riktigt gott att slutligen sladda in på hotellet efter ”150 km + lite till rundan”. Svettiga, stinkande och stolta firade vi med öl och salta chips på gräsmattan utanför hotellet! Idag var det dock annat ljud i skällan. Hällregn, 11-14 grader, lätt blåst i 130 km. Vi var våta, hungriga och frusna. Kontrasternas dygn.

  katarina-althin-team-rynkeby

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar