Annons
Annons

Tecken på att man är en äkta cyklist


Cykelbrännan är också känd som bonnabrännan.

Cykelbrännan är också känd som bonnabrännan.

Jag var som vanligt ute på en träningsrunda på cykeln igår. Solen sken och vinden var ljum. Väl hemkommen såg jag det första tecknet på att jag håller på att bli en äkta cyklist. Jag hade nämligen fått tydliga tecken på ”cykelbränna”, kanske mer känd som bonnabränna. Inte så snyggt om man som jag vill bära plagg med tunna axelband i sommar.

Annons

Nu blir det till att ta fram brun-utan-sol-krämen. Fast jag måste erkänna en sak, jag har aldrig använt det förut. Jag kanske är en av de få personer som aldrig har provat det förut och hopplöst ute med mitt kanontips som jag nu ska leverera (i så fall får ni ha överseende):

Brun-utan-sol-krämer kan lämna ränder eller fläckar. För att bli kvitt missfärgningar, gnugga/skrubba området med alkohol och en handduk. Skölj med vatten, låt torka och smörj in med vanlig hudlotion. Ta lite ny brun-utan-sol och smeta ut i stora cirklar över området.

Visste ni det? 🙂

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar