Annons
Annons

Tidningen Tara tipsar om podden STILSNACK


Tidningen Tara tipsar om podden STILSNACK och tycker att vi bjuder på en perfekt mix av inredning och mode.

Det här har varit min första jobbvecka efter tre veckors jul- och vintersemester. Jag kan erkänna att nästan halva veckan gick innan det kändes som att jag var mitt vanliga ”jobbjag” med koll på läget.

Annons

Tummen upp för ”semesterhjärna” som skvallrar om tre veckors total avkoppling.

Brukar du också vara lite trögstartad efter ledigheten? Jag känner mig alltid lite vimsig till först. Började i måndags med att glömma koden till bensinkortet och lämna handväskan hemma. Tog evigheter att tänka ut listan på middagar och vad som skulle veckohandlas.

Startade sedan tisdagen med att sitta i frisörstolen och får håret både klippt och slingat. Så skönt att kunna bli ompysslad. Döm om min förvåning när jag öppnar tidningen Tara och ser att de tipsar om STILSNACK – Jannices och min podd. Hurra för att hamna på listan med härliga, bra och lyssnarvänliga poddar!

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar