Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Tips! Lär dig att styla med plagglinjer

  24 april 2017

  Att klä sig ”rätt” betyder inte att man klär sig perfekt enligt det senaste modet, trenden eller idealet. Istället syftar det på att man klär sig på ett sätt som smickrar och lyfter fram fördelarna på den egna kroppsformen.

  Annons

  Det innebär att man har koll på plagglinjer och vad som händer visuellt när man väljer ett plagg före ett annat. Ovan ser du tre olika plagg som får ögat att dras till olika ställen.

  Koftan: fokus hamnar på baken eftersom slagen slutar precis vid höfterna. Det här är alltså inte en kofta som gömmer en stor bak, snarare lyfter den fram rumpan.

  Kappan: fokus hamnar på bysten men det kan variera från fall till fall hur stor den blir. Intrycket blir iallafall en kurvigare figur tack vara skärpet i midjan.

  Jackan: fokus hamnar på bysten men det är egentligen det sekundära. För med den här sortens jackan döljs en lite putmage.

  Länkar: kofta, kappa, jacka

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar