Annons
Annons

Tips på 3 stilar till 1 klänning


outfit

Styling handlar om att välja accessoarer som förstärker en stil eller en känsla!

Som stylist vill jag inspirera dig och visa nya sätt på styling av snygga kläder som du kanske inte tänker på själv. För nog är det ju så, att det det är väldigt lätt att fastna i samma gamla hjulspår. Vi har tidigare pratat om svårigheten att variera accessoarerna till en mönstrad klänning. Stylingknepen tar liksom slut, inspirationen tryter och man köper inte den där mönstrade klänningen som man tyckte var så fin.

Annons

I dagens inlägg vill jag visa er hur man stilmässigt kan förändra och matcha en mönstrad klänning. Långt ifrån alla kommer kommer att gilla allt och det är inte meningen heller. Istället vill jag att ni ska titta på de olika bilderna, reflektera och fundera på om ni – utifrån era egna förutsättningar och er egen garderob – skulle kunna anamma principen.

Sist men inte minst, jag vill höra om er tankar också så kommentera gärna!

stilinspiration

Naturlig och kreativ känsla

Med hjälp av naturliga material, som trä och skinn skapar du en naturlig känsla. Det är just kombination av handväskan, armbandet och skorna framhäver den kreativa stilen. Var och ett för sig kan de lätt smälta in i med en annan stil.

Länkar: handväska, armband och skor

stilsinspiration

Chic retrolook

Det är de rena linjerna som ger looken dess chica uttryck. Halsbandet blir pricken över i:et men egentligen är det skorna och handväskan som gör merparten av looken. Till en enfärgad klänning hade det varit snyggast med ett långt halsband för balansens skull. Med en mönstrad klänning spelar det inte så stor roll.

Länkar: väska, halsband och sko

Klassisk med dramatisk tvist

Klassisk med dramatisk tvist

Det dramatiska draget får man genom att sticka ut med det lilla extra som ingen annan har. Här är det ”två finger”-ringen som är kaxig och kuvertväskan förstärker det. Pumpsen är för sig klassiska i stilen men fungerar fint tillsammans med resten.

Länkar: väska, ring och sko

Sist men inte minst, HÄR shoppar du klänningen!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar