Annons
Annons

Tips på boots i olika prisklasser


IMG_0872

Jag är supernöjd med mina boots från R.M. Williams. Jag försökte minnas hur många år jag haft dem nu men är lite osäker. Tror jag är inne på fjärde året.

Hej! Vill säga att jag tycker du har så snygg stil. Letar efter svarta ankelboots och dina supersnygga svarta på bilden där du står bredvid din man. Vad heter märket? Det är typ sådana jag vill ha. Mvh, Annelie

Annons

SVAR: Kul att du gillar mina boots och min stil. Tack för komplimangen! Skorna på bilden kommer från märket R.M. Williams. De säljs på nätet och i butiker runt om i landet. Mitt bästa tips är att googla märket!

Du kan också spana in märket Loake som har liknande boots som R.M. Williams. Fördelen är att de är någon tusenlapp billigare.

Ett tredje märke och billigast av de jag nämner idag är Blundstone med sina boots i lite grövre modell. De är inte fullt så ”finmejslade” i utseendet utan mer ”ruffa.

Hoppas att du hittar skorna som du vill ha! Hälsar Katarina

Psst! Du som läser bloggen kanske också har ett bra bootsmärke till Annelie? Isåfall får du gärna tipsa i kommentarsfältet!

Tips på mer intressant läsning: 

Din kompletta skogarderob i höst

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar