Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: alicia.ste[email protected]

  Annons

  Tips på en trendig och tidlös basgarderob

  30 mars 2017

  Dagens stilinspiration är en kombination av tidlös (byxan) och trendig (skorna).

  Idag vill jag bjuda på en svartvit stilinspiration och ge mina bästa tips för både den tidlösa och trendiga kvinnan som vill satsa på en basgarderob!

  Tips för den tidlösa! En svart och vit klädsel kommer alltid att betraktas som tidlös och klassik. Den vida byxan är den mest tidlösa modellen av byxor. Satsa på en hög midja. Samma sak gäller klackar med djurprint som orm, leo eller zebra.

  Annons

  Tips för den trendiga! Den svartvita klädseln är alltid inne. Vissa säsonger kommer den trendiga byxan att vara snäv, andra gånger kort eller smal. Singoallatoppen är mer eller mindre ”dekorerad” men om du tittar noga så ser du att grundutförandet är det samma. Tåspetsen på skorna kommer att gå från rundade, till spetsiga till raka.

  Länkar: byxor, topp, väska och skor

  Psst! Känner du igen skorna härifrån?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar