Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Tips på styling: patchwork och jeans

  19 oktober 2016
  Patchwork har hängt med i modebilden ett tag men räkna med att det exploderar våren 2017.

  Patchwork har hängt med i modebilden ett tag men räkna med att det exploderar våren 2017.

  Det är både snyggt och trendigt med lappade och lagade jeans. För dig som ska satsa på trenden med patchwork – här kommer lite tips på styling!

  patchwork-styling

  Patchwork passar perfekt till en ledigare stil! Satsa på ett par lappade jeans ihop med gympaskor, bomullstopp och bomberjackan som fortsätter att vara trendig i vår.

  Annons

  patchwork-styling-2

  Visst går det att dressa upp patchwork stilen! Satsa på att göra den lite mer klassisk genom att matcha med snygga stövletter, en klassisk vit skjorta och en stickad långkofta.

  patchwork-kappa

  Satsa på en lappad kappa eller jacka! Till och med på de mer exklusiva modehusens som Céline och Saint Laurent har visat patchwork och speciellt deras jackor och kappor har varit extra snygga.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar