Annons
Annons

Tips! Så kan du hitta rätt sport-behå


Svårighet att hitta rätt sport-behå kan ställa till det så till den grad att kvinnor struntar i att träna. När jag hittade den här bilden på Pinterest via Self.com hajade jag till. Kanske detta lilla schema kan hjälpa till att komma underfund med vilken sorts sportbehå som är rätt för dig. Om inte annat kanske det kan hjälpa dig med argumenten och att ställa rätt frågor när du träffar en expedit nästa gång och ska förklara dina önskemål.

Annons

Idag är jag på den stora Seniormässan i Älvsjö utanför Stockholm. Det är dags för mig att vara konferencier på modevisningen som Klingel arrangerar. Tillsammans med Klingel har jag tagit fram säsongens 16 snyggaste festlooks. Har du vägarna förbi så hoppas jag såklart att du tittar på modevisningen men också att du kikar in i montern på eftermiddagen. Då träffar du nämligen både mig och Jannice eftersom vi är gäster i Klingels monter.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar