Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Tips! Så maxar du utrymmet i din kabinväska!

  14 juni 2017

  För dig som redan har bokat semesterresa i sommar börjar det bli dags att planera packningen. Här är några enkla och handfasta knep för hur du maximerar utrymmet i resväskan och ser till så att kläderna kommer fram i toppskick:

  Annons

  Packa tunna och skira plagg ut och in för att undvika fläckar från andra plagg eller accessoarer i väskan. Själv brukar jag stoppa in dem i 3 liters plastpåsar som jag låter vara öppna (vill ju inte ha onödig luft).

  Rulla kläderna istället för att vika dem. Rullade kläder tar mindre plats än vikta och även om det låter för bra för att vara sant så blir inte kläderna fullt så skrynkliga heller.

  Ett annat fiffigt knep är att fylla skorna med strumpor och mindre plagg som till exempel underkläder. Skopåsar hindrar att du smutsar ner kläderna.

  Använd plastpåsar till olika småsaker som toalettsaker och laddare så har du bra koll på vad som är vad. Perfekt om du har olika färger på påsarna men det är kanske lite av en överkurs…

  Mer intressant läsning:

  Semester? Så proffspackar du inför resan!

  Stoppa joggingskorna i duschmössan!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar