Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  TIPS: välj du rätt halsband till din figur

  24 juli 2017

  Osäker på vilka halsband som passar din byst? Inga problem! Att välja rätt halsband för din figur är inte alls så svårt. Det är faktiskt bara tre små saker du behöver tänka på när det gäller val av halsband för din byst:

  Annons

  Formen! Har du en liten byst som du vill framhäva en smula ska du satsa på runda former på berlocken. Har du däremot en större byst som du vill tona ner så gör du klokast i att välja en berlock med en kantig form.

  Längden! Ett längre halsband som slutar strax under bysten eller precis i linje med den nedre kanten på din BH uppfattas för det mesta som en extra V-ringning. Speciellt om kedjan är lite grövre. Det betyder också att intrycket av bysten minskar. Korta av halsbandet och intrycket av bysten förstoras.

  Storleken! Allt handlar om proportion och den som vill göra det enkelt för sig och alltid vara på den säkra sidan väljer ett halsband som stämmer överens med den egna kroppsstorleken. Är du liten och nätt är det mest smickrande med ett tunnare halsband. Ett grövre halsband är snyggast på dig som är lite större i figuren.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar