Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Tipset: klä dig för din ålder – så lyckas du!

  19 januari 2017

  Bild1

  Det kan vara förknippat med lite oro att klä sig ”rätt och passande” för åldern. Speciellt om du är en kvinna mitt i livet. Tvekar du inför att låna plagg av din tonåring? Sluta genast med det. Du behöver varken oroa dig eller tveka! Låna plagg men var noggrann hur och med vad du kombinerar dem. Så här gör du:

  Annons

  Titta på bilden ovan. Till vänster har vi tonåringen och till höger har vi det som skulle kunna vara du. Trots nästan identiska looks med höga stövlar är skillnaden mellan framtoningen på dessa outfits milsvid. Ser du vad det är?

  Tonåringen väljer tights, grovstickad oversizetröja och stor sjal. Snyggt, slappt och trendigt som matchar åldern!

  Du bör istället satsa på jeans, finstickad figurnära tröja och kappa i klassiskt snitt. Så för att svara på hur och varför – det traditionella snittet och de klassiska materialen som i tröjan och kappan kommer att hålla dig på rätt planhalva.

  Missa inte veckans mest populära inlägg:

  Så undviker du att se ut som din tonåring

  Modesnackisen: den 61-åriga baddräktsmodellen!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar