Annons
Annons

Tjejen som gjorde lumpen (en helg)


Foto: Andreas Karlsson/Försvarsutbildarna

Du som har lyssnat på Jannices och min podd STILSNACK har ju vid det här laget snappat upp att jag har antagit en ny utmaning det här året.

Tidigare år så har jag cyklat till Paris med Team Rynkeby till förmån för barncanerfonden, ridit islandshäst i svenska fjällen och övernattat i lappkåtor samt avverkat En svensk klassiker som inkluderar Vasaloppet med 90 km skidåkning, Vätternrundan med cykling 300 km, Vansbrosimmet med 3 km simning i älv och Lidingöloppet med 30 km löpning.

Annons

Alla saker har varit utmanande på sina egna vis. Under vägen jag har fått nya vänner och vuxit som person. Så därför är det nu dags för ännu en ny utmaning och den här gången har jag blicken inställd på försvaret. Jag är medlem i Lottakåren men har inte varit engagerad eller involverad tidigare men nu är det alltså dags.

Och grejen är den att jag faktiskt börjar redan i eftermiddag. Då ska jag göra en ”prova på”-helg i försvaret som kallas för Military Weekend. Som du ser på bilden så är jag inte ensam om detta, Kronprinsessan Victoria har redan provat soldatlivet för en helg. Kanske du också? Jag vet inte direkt vad som väntar men jag har mina aningar. Den här helgen blir alltså mitt första steg mot att göra en insats i försvaret de kommande åren.

Ena veckan finkläderna och Grand Hotel i Stockholm för att nästa ikläda mig grönt och övernatta på logement.

Så, i eftermiddag kl. 15:00 sätter jag mig i bilen för att åka mot Luftvärnsregementet i Halmstad och väl på plats ska jag anmäla mig hos vakten. Det är vad jag vet…

Jannice tyckte den här stylingen vore något…

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar