Annons
Annons

Tjejmilen Ann-Sofie formtoppar med knipövningar


Ann-Sofie har tidigare sprungit Göteborgsvarvet men efter barnen har det blivit färre lopp.

Ann-Sofie har tidigare sprungit Göteborgsvarvet men efter barnen har det blivit färre lopp.

Hej Ann-Sofie, vem är du?

Jag är Ann-Sofie Hermansson, mamma till tre barn, gift med Jonas och bor i Kungälv. Jag är entreprenör och har utvecklat nya reflexer –  Smart in the dark®.  Jag föreläser även inom entreprenörskap, sälj och marknadsföring.

Annons

Varför springa Tjejmilen?

Jag var en flitig löpare innan jag fick barn då jag bland annat sprang Göteborgsvarvet. Sen jag blev mamma har jag fortsatt att springa men inte på samma nivå.  Att springa tjejmilen kan bli kul och känns som en lagom utmaning.

Hur är formen idag?

Jag känner mig hyfsat bra i form för att springa en mil. I dag varierar jag min träning med allt från indoor, cirkelpass, raska promenader till löparpass på ca 5 km. Nu har jag satt som mål att träna bäckenmusklerna mer ordentligt. De är inte som de var innan jag fick barn.

Känsla just nu?

Konditionsmässigt känner jag mig helt ok i form. Bäckenbotten…här skall det knipas!

Katarina om Ann-Sofie: jag blev så glad när Ann-Sofie hörde av sig och ville springa ihop. Räknar med att vi har massor att snacka om som egenföretagare och hennes resa med företaget. Jag ser också fram emot att lära känna en mer privat sida av Ann-Sofie eftersom jag är en nöjd kund och använder hennes reflexer och har rekommenderat dem här på bloggen, läs om mitt reflexbälte eller se en bild på min reflexmössa.

Imorgon får ni träffa Malin!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar