Annons
Annons

Tjejmilen-Julia berättar om sitt lopp


Julia höll alla dörrar och beslut sig vilket sorts lopp hon skulle springa på tävlingsdagen. Här berättar hon om sitt val.

Julia höll alla dörrar och beslut sig vilket sorts lopp hon skulle springa på tävlingsdagen. Här berättar hon om sitt val.

Julia – grattis till Tjejmilen! In i det sista höll du oss på sträckbänken. Skulle du satsa på ett personligt rekord med milen under en timme eller skulle du springa lite långsammare med oss andra. Du valde att satsa på rekordtiden. Vi är nyfikna, hur gick det?

Annons

Kul! Jag nådde inte riktigt mitt mål på att komma under timmen men jag är nöjd ändå. Det var helt klart en upplevelse att springa samtidigt som så många andra. Det är man ju inte direkt van vid. När jag springer är det någon enstaka löpare i skogen samtidigt.

Vilket var ditt bästa ögonblick?

Banan var otroligt vacker med så mycket att titta på längs vägen. Att få komma iväg i starten och slippa trängas var en bra känsla, det hade jag oroat mig för innan loppet.

Förutom den go’a känslan, har du fått några andra insikter?

Att det finns en tävlingstjej i mig! Det har varit väldigt intressant att få bekanta sig mer med tävlingsinstinkten och låta den blomma ut.

Tips till andra som vill springa Tjejmilen?

Gör det! Att ha ett konkret mål har varit ett jättebra sätt för mig att komma igång med träningen. Att veta att loppet är om ett par veckor har fått mig att gå ut och springa även om jag helt velat ligga kvar i solstolen med boken.

Har du något nytt träningsmål?

Jag siktar på att göra om det nästa år och klara det under timmen!

Läs mer om Julia:

Julia har fått tävlingsinsikt

Julias tunga uppladdning

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar