Annons
Annons

Tjejmilen-Julia om sin tunga uppladdning


Julia kommer att låta dagsformen bestämma om det blir milen under timmen eller ett lite långsammare tempo med resten av gruppen.

Julia kommer att låta dagsformen bestämma om det blir milen under timmen eller ett lite långsammare tempo med resten av gruppen.

Julia, nu är det mindre än två veckor kvar till Tjejmilen, hur känns det?

Det känns ok. Under semestern fick jag blodad tand och började jobba mot att komma under den magiska timmen. Försöker springa varannan eller var tredje dag och variera längd och hastighet på rundorna.

Annons

Har du haft några skador eller upplevt något bakslag?

De sista tio dagarna har det gått riktigt tungt. Jag får inte upp farten som tidigare och blir frustrerad. Kan inte riktigt lista ut hur jag skall komma framåt. Under våren har jag haft problem med ena höften (är det åldern?!) som inte går över. Har tid hos sjukgymnast för att se om jag kan få lite hjälp.

Hur kommer du att ladda de sista dagarna?

Jag bara skall springa korta snabba rundor veckan innan loppet. Men innan dess blir det minst en vända till på milen. Det hade varit så bra för självförtroendet och få tiden under timmen åtminstone en gång innan loppet.

Sist men inte minst, något som vi alla undrar, kommer du att försöka klara Tjejmilen under en timme?

Jag vet faktiskt inte än. Det är första gången jag springer ett längre lopp och andra gången jag springer lopp överhuvudtaget. Efter förra löprundan var jag beredd att strunta i alltihop men jag hoppas att det vänder.

Katarina om Julia: Jag vill jättegärna springa med Julia men jag kommer verkligen att hurra och heja om hon beslutar sig för att ta sig an utmaningen med att springa milen under timmen. Det är ingen lek. Ska bli spännande, jag antar att vi får veta hur formen är när vi står på startlinjen.

Mer läsning om Julia:

Tjejmilen-Julia har fått tävlingsinstinkt

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar