Annons
Annons

Tjejmilen, kom igång och sport-bh


Jag fick 103 likes för min Instagram-bild efter löpturen. Du kan också följa mig på Insta om du vill.

Jag fick 103 likes för min Instagram-bild efter löpturen. Du kan också följa mig på Insta om du vill.

På tal om Tjejmilen med MåBra-laget. Jag började löpträna igen efter det längsta uppehållet ”ever”. Jag har inte inte sprungit sedan månadsskiftet mars-april. Sista löppasset slutade med att jag åt upp mer än en halv påse ostbågar innan jag ens hade fått av mig dojjorna… Sedan la jag dem på hyllan, skorna alltså.

Annons

Hela april och maj har jag bara latat mig. Gött har det varit. Men, häromdagen var det dags. Det kändes i hela kroppen att jag ville ut och träna. Åtminstone de första 500 meterna sedan blev det tufft. Fast jag bet ihop och lyckades ta mig runt en fem kilometersslinga hemmavid.

Jag hade tagit till mig era tips om bästa sport-behån och skaffat mig en Anita. Superbra! Jag har alltid haft med byglar och varit lite skeptisk till den sortens sport-bh som inte har byglar. Men den kändes både ”stum” och stabil. Förstå att ni rekommenderade den.

Vill du läsa mer om sport-behåar och tips så kika in här:

Bästa sport-behåarna för stor och tung byst

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar