Annons
Annons

Tjejmilen-Malin: en löpcoach kan också felprioritera


Malin

Malin njuter av sina långa rundor löprundor före frukost men erkänner att ibland hinns träningen inte med.

Malin, med få dagar kvar till Tjejmilen, hur känns det?

Härligt! Jag är inne i en så härlig löpperiod just nu med långa, långsamma och ensamma rundor. Både längs havet och i skogen! Det är så himla skönt att det är ljust på morgonen för jag ger mig gärna ut innan frukost. Och bäst av allt är badet i havet efteråt!

Annons

Det låter uppfriskande, brukar du alltid doppa dig efter löprundan?

Jag älskar det! Vet du, jag kan springa bara för att få upp värmen och njuta ännu mer av doppet. Vill faktiskt hålla igång badandet lika mycket som springandet och helst året runt.

Har du haft några skador eller känt av något bakslag?

Nä, det känns bara bättre och bättre mankemanget i våras. Enda bakslaget är att jobbandet drar igång för fullt nu och då känns det inte som att jag kan fokusera på min egen träning så mycket. Även en löpcoach kan felprioritera och ”glömma bort” själv.

Hur ska du ladda de sista dagarna?

Se till att de skönaste springkläderna är rentvättade, annars leva som vanligt med okej sömn och hyfsat bra mat. Ser verkligen fram emot Tjejmilens fun-run!

Katarina om Malin: Jag har börjat fundera på om det kanske inte är så tokigt med dopp i havet efter löpturen. För det mesta hinner jag nämligen bli för kall innan jag har kommit ner i vattnet. Men, jag har ju sett att ”riktiga” idrottare sänker sig i isbad efter träning. Undrar om det månne förhindrar träningsvärken??

Mer läsning om Malin:

Tjejmilen-Malin, den glada löpcoachen

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar