Annons
Annons

Tjejmilen-Tessan är färdig med ”mesträning”


Tessan säger att hon har hittat en bra balans mellan motionen och maten.

Tessan säger att hon har hittat en bra balans mellan motionen och maten.

Hej Tessan, vem är du?

En glad 35 årig, gift, mamma till två töser på 11 och 13 år. Har tidigare arbetat med trädgård, barn och ungdomar men är i dagsläget delägare i vårt företag och ombesörjer dagliga vårdnaden kring vår yngsta tös med särskilda behov.

Annons

Varför springa Tjejmilen?

Har ”mestränat” genom åren, helt utan mål, så jag bestämde mig för två år sedan att börja om och göra bättre! Tänker springa tjejmilen i år för att utmana mig själv och för att det verkar vara ett fantastiskt härligt lopp med god stämning. Blir mitt första lopp någonsin!

Hur är formen idag?

Hade ingen bålstyrka, kunde inte göra en armhävning (ens på knä) och kunde knappt jogga 500 meter… Men nu är formen är helt okej men är det dags att börja puscha upp flåset lite till och träna fler backintervaller vilket är min svaghet.

Känslan just nu?

Pigg och stark (och mätt)! Jag känner att jag har hittat en bra balans med motion och mat.

Katarina om Tessan: Det ska bli grymt skoj att springa med Tessan. Vi har faktiskt träffats förut, på en fjälltopp för många år sedan. Vi har ju ganska lika träningsbakgrund, det vill säga noll träning och därför ska det bli extra roligt att få anta denna hurtiga utmaning – det går att ta sig ur soffan om man vill!

Imorgon får ni träffa Julia!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar