Annons
Annons

Tomten levererade tidiga julklappar i år


Tomten levererade tidiga julklappar i år.

På tal om årets modejulklapp. Här hemma har tomten kommit tidigt… Vi anammar  presenter-vid-utlandsresor-regeln. Har du varit utomlands så ska du helt enkelt trolla fram en liten present när kommer hem igen. Det är sen gammal. 🙂

Annons

Om jag nu ska nämna något positivt med att flickorna har flyttat hemifrån så är det definitivt så att potten för utlandspresenter har vuxit. Jodå minsann. Jag har gått från  det typiska storpacket tuggummi och futtig handkräm från Tax Free till värsta skönhetsdrottningen.

Jag brukar alltid hinta om vilka krämer och dofter jag vill ha men aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att maken skulle komma hem med allt det här?! Wow! Här ska smörjas fejs vill jag lova.

Lite trist för det verkar som att min Jury Tube favorit nr 15 Cerise från Lacôme har slutats tillverka. Det blir att prova om nr 31 Pêche kan bli min nya melodi framöver.

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar