Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Trend: 10 trendigaste färgerna våren 2017

  24 januari 2017

  vårens-trendfärger

  Här är de tio trendigaste färger för våren 2017, enligt Pantone som varje säsong presenterar nya trendfärger. Som du ser så ingår årets färg 2017 greenery bland vårens färgnyheter.

  I morgon ska jag berätta lite mer om vem som passar i de olika färgerna men först – vilken är din favorit av de tio trendfärgerna?

  Annons

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar