Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Trend: så bär du sommarens slip dress i jul

  16 december 2016
  Sommarens heta trend med t-shirt och slip dress håller i sig än.

  Sommarens heta trend med t-shirt och slip dress håller i sig än.

  Gillar du trenden med en slip dress ovanpå toppen eller tröjan men vet inte riktigt hur du bär den trendiga kombon med stil i jul? Här är tre kombinationer till dig – kom ihåg att matcha med en stor lång kofta eller en snygg kappa i matchande färgtoner.

  Annons

  TIPS! Kom ihåg att det alltid är snyggast om materialen lirar bra ihop. Till exempel är många slip dresses i glansigt ”nattlinne” material och då är det snyggast om toppen som du bär under har lite mattare yta.

  slip-dress-1

  Kombination 1: kort slip dress ihop med en långärmad tröja. För en vinterlook är det snyggast om strumpbyxorna är lite tätare i tjockleken och själva tröjan har ett garn som ger ett varmare intryck även om det är finstickat.

  slip-dress-4

  Kombination 2: lång slip dress ihop med kortärmat. Visst funkar en lång slip dress ihop med långa ärmar men risken finns att det hela ser oformligt ut. De korta ärmarna ger intryck av längd som i sin tur ger intryck av en mer svarvad figur.

   

  slip-dress-3

  Kombination 3: istället för en slip dress – linne och tröja. Alla är inte överförtjusta att hoppa på en trend på en gång. En bra start kan vara linne ihop med tröja och jeans.

  Bloggläsaren Maria efterlyste snygga slip dresses i kommentarsfältet så imorgon återkommer jag med några snygga modeller!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar